Wolf Parade: Modern World

Hmm, ensimmäinen kirjoitukseni. Vaikka lähtökohtaisesti kirjoitan tätä itselleni, lienee syytä esittäytyä. Olen 21-vuotias, lounais-Suomessa asuva naispuolinen opiskelija. Erityisen kiinnostunut olen musiikista ja myös elokuvista. Ja historiasta, vaikken siitä paljoa tiedäkään. Luonteeni erityispiirteisiin kuuluu laiskuus, jota  kunnianhimoisuus hillitsee(tai toisinpäin). Tyypillistä minulle on innostua paljon jostakin asiasta palavasti (puoleksi vuodeksi). Täytyy kai tunnustaa heti myös tietynasteiset narsistiset luonteenpiirteet, joille taas toimii vastapainona huono itsetunto. Tuopa saisi Mtv3:n Seoikea-sivuston tukkoon pikaisista yhteydenotoista. 

Asiaan.

Päätin, että juuri nyt, 12 tuntia ennen isohkoa tenttiä on ehdottomasti aloitettava oma blogi. Joku lukiotasolla psykologiaa opiskellut(ja sitä kautta erinomaisen taidon kanssaihmisten analysointiin saanut)  tai jopa keittiöpsykologian jalon taidon hallitsija tietysti voisi vetää jonkinsorttisia johtopäätöksiä tästä. Mutta ei, en välttele sisusta kylmäävän en-osaa-mitään- tunteen vuoksi tenttiin lukemista tai sitä ajattelemista. Tai ainakaan paljoa. No ehkä vähän. Tai sitten todellakin. Tiedän, että on suuret mahdollisuudet päästä läpi, mutta haluanko taas yhden tyydyttävän arvosanan entisten lisäksi? En todellakaan, mutta vetoan jonkinlaiseen syys-no, masennus olisi aivan liian vahva termi, mutta alakuloisuuteen, jonka takia en yksinkertaisesti saa itseäni lukemaan. Ja kun tenttiä kohti on 650-1500 sivua, tämä-on-paha-asia. Eikä kyse ole siis edes siitä, ettei asia kiinnostaisi. Onneksi opiskeluja ei ole jäljellä enää kuin n. 4 vuotta...välillä epäilen vahvasti olevani väärällä alalla.

Syksyn alussa jaettiin ilmaiskalenteri, jossa oli jokin terveysjärjestö oli painanut kaavioita, joihin pystyi kirjaamaan alkoholinkulutuksensa. Viikkoannoksina sain tulokseksi 12-7-22-28-13-7. Olin hitusen huolestunut, ennen kuin korkkasin seuraavan oluen. (<-Tuo oli vitsi). Hmm, nuo suurimmat viikkoluvut selittyvät  laivaristeilyllä(hauskaa oli) ja toogajuhlilla(hauskaa oli 2 asti, mutta jostain syytä jämähdin 6 asti), mutta  ei nyt joka  viikko pitäisi  juoda  vähintään seitsemää annosta. Onneksi tänä viikonloppuna luokseni tulee kavereita vaan teelle. Muut suunnitelmat ovat kesken, tosin eräs poika kutsui luokseen syömään. Mielestäni hiukan etuaikaista toisilla treffeillä, neutraali maaperä olisi parempi. Mietin juuri kohteliaita tapoja kieltäytyä...Mutta ottaen huomioon hyvin pitkään jatkuneen sinkkuuteni, ei kai pitäisi.Kuulun nimittäin ihmisiin, jotka jo 21-vuotiaina ovat vakuuttuneita, että jäävät yksin loppuelämäkseen.(Minun kohdallani se on kyllä mahdollista, sillä vaatimustasoni ( so.huumorintajuinen mutta tarvittaessa vakava, hyvännäköinen muttei liian, älykäs mutta käytännöllinen, miehekäs mutta kotitöitä tekevä) on hieman vinoutunut. Syytän Hollywoodia!) Onneksi minulla on vakuuttava kokoelma masentavatunnelmaista pop- ja rock-musiikkia, jonka äärellä märehtiä tätä kaikkea  ah-minulla-on-niin-vaikeaa-jälkiteineilyä.

Hauskempiin asioihin: olin kiertämässä jokin aika siten kaverini S:n kanssa kirppareita ja löysin ehkäpä maailman turhimman levyn: Sir Mix-a-lot:n levyn, jossa ei ollut Baby got back:iä! Ja siitä pyydettiin joku 5e. Yhden hitin ihmeiden  muu tuotanto on niin söpöä. Melkein ostin sen levyn. Not. Joku raja! Hittibuumi1 ja Bailubuumi-levyt riittivät ostoksiksi tuolta reissulta....Selityksenä pitänee kai sanoa että kuulun niihin ihmisiin jotka johonkin piisiin tykästyessään tykkäävät siitä aina, ja  näitä satunnaisia kappaleita on huokeaa ostaa muiden hylkäämiltä muinaisilta hittikokoelmilta, kun en harrasta mp3:ia. Eli Ace of Base:n Happy Nation ja Rubettes:in Sugar Baby Love ovat nyt omistuksessa ja aina valmiina kuultaviksi(asiaan toki kuuluu, että kun omistus on saavutettu, noita piisejä ei varsinaisesti tarvitse kuunnella seuraavaan pariin vuoteen, tietoisuus siitä, että voi halutessaan kuunnella ne milloin vain riittää). Next stop: Richard Marx: Hazard. 

Damn, rikoin heti alkuun asettamaani, Juhani Tammisen KISS-sääntöä modifioivaa, KIBB-sääntöä: Keep it brief, bore. Lähdenkin tästä siihen tenttiin lukemaan.23.45 vireystasoni onkin varmasti mitä mainioin. Valtioneuvoston rooli, täältä tullaan.