Coldplay:Politik

Hmm, eipä ole paljoa taaskaan tapahtunut. Kahdesta kokeesta taas lintsasin...ei vaan pysty keskittymään lukemiseen, itse asiassa aamulla vaatteiden päälle saaminenkin on projekti. On niin kiva löhötä yhteen sängyssä, sitten avata tietsikka ja sulkea se neljältä yöllä samassa aamutakissa. En nyt tietenkään koko aikaa netissä hengaa mutta se on päällä kyllä melkein koko valveillaoloajan. En edes kauheasti jaksa stressata noita kokeita kun tosiaan selvitin etten joudu Kelan kanssa tappelemaan, itse asiassa voin nostaa elokuulta koko tuen niin en ihan keppikerjäläinen koko kesää ole. T:n kanssa vitsailtiin että meillä on joku kanhdenkympin kriisi mutta enemmänkin mulla joku lamaannus. Ei vain jaksa tehdä mitään. Esimerkki: tiedän että yliopiston kirjat myöhässä, ja joka pvä tulee 90snt (huomaatteko? olen varmaan ainoa joka käyttää tuota virallista lyhennettä) lisää sakkoa, mutta silti en saanut koko viime viikkona kirjoja vietyä, vaikka yliopisto on viiden minuutin matkan päässä.  Onneksi huomenna näen AV:n, pääsen sängystä ylös, ulos ja kaupungille (tuhlaamaan rahaa mitä minulla ei ole). Oikeasti jopa odotan että ne v**un mansikkatyöt alkaa jotta oikeesti tekisi  jotain.

Viime viikolla jopa tein jotain kun oli AATU (kiinnostuneet googlettakoon) ja menimme ryyppäämään kavereitten kanssa. AK jopa tuli Tampereelta tänne, oli ottanut töistä vapaata koska "oli menossa järjestelemään siskon häitä". Kyllä siskolla häät olikin, mutta ei AK niitä kai juuri järjestellyt... Oikeasti oli selleen vähän haikeakin olo kun tämä varmaan viimeisiä "varsinaisia" opiskelujuttuja joissa tapaamme, koska hän on parin kurssin päässä valmistumisesta ja sai vuodeksi töitä Tampereelta. Sen verran on tullut kaikissa baareissa ja opiskelujutuissa hengattua ja hauskaa pidettyä että on sääli ettei sama enää jatku. Samalla tuli taas sellainen kauhea "apua, ihmiset aikuistuu!" kohtaus koska jos olisin pysynyt samassa opiskelupaikassa minäkin valmistuisin pian ja minulla olisi AMMATTI ja kenties VAKINAISET TULOT ja sitten pian KODIN OSTO EDESSÄ ja sitten LAPSIA ja.....Aargh. Onneksi opiskeluja on 3-4 vuotta jäljellä...

Mutta siis AATUssa oli tosi kivaa, yleensä olen sellainen perussuomalainen (en poliittiselta kannalta!) antisosiaalinen jurottaja, mutta  muutaman kaljan voimin hölpötän vaikka kenen kanssa ja niin kävi taas.
 L(L) tuli Hkistä ja oli kiva nähdä taas pienen tauon jälkeen. Onneksi en ollut juonut kuin pari kaljaa ennen hänen näkemistään sillä siten en nolannut itseäni hänen kavereidensa edessä.

Netissä tapahtuu: minua pyydettiin mod:ksi eräällä boardilla. Kyseessä on erään bändin virallinen board jossa jäseniä n.10 000. Modeja 6, joten nyt on kauhea powertrippi päällä kun on valta sulkea turhia threadeja ja purnata ihmisille säännöistä. Huomasi jostain viesteistä että ihmisiä hieman ketutti että minut pyydettiin sillä siellä on paljon pitkäaikaisempiakin jäseniä. Heh. Akateemiseen haasteeseen osallistuminen kannatti, sillä joukkueissa oli kolme modia(yhteisosallistujamäärä 8) ja tottakai he huomasivat että olen fiksu tyyppi X) Mutta siis, ylläpitäjä kertoi että ihmiset lähes päivittäin lähestyvät häntä viestein että pääsevätkö modiksi joten paikat ovat hyvin haluttuja. I feel special (but not in the sense that I'm retarded or anything). Oikeasti, netissä hengailu kostautuu: puhun ihan törkeästi fingelskaa ja ajattelen yhä useammin englanniksi. Kyllähän se kielitaitoa nostaa mutta fingelskan puhuminenhan on top5 asioita, joilla ärsyttää ihmisiä..

Mahtaakohan Suomessa olla yhtään blogia, joka ei mainitse Lordin Euroviisuvoittoa? Minäpä teen poikkeuksen ja en mainitse asiaa.

Damn.

Päivän piisillä ei kerrankin ole syvempää tarkoitusta, paitsi että onpahan helvetin kaunis piisi.