Nightwish: Ghost Love Score

Olen vihdoin löytänyt asian joka ravistaa minut pois apatiastani. Netti on katkeillut säännöllisesti viimeisen viikon aikana ja kun se tapahtuu, huomaan saavani sellaisen aivan järjettömän ylimitoitetun reaktion, siis siten että tekee mieli vetäistä käsi läpi tietokoneen ruudun ja kirota se alinpaan helvettiin. Ja usein se alkaa katkeilla jonkun 10h päälläolon jälkeen(olisikohan raukalla rasitusvamma?) eli ei edes voi väittää että missaisin jotain, siis kun on ollut kyllä aikaa niissä 10 tunnissa tarkistaa ne vakiopaikat. Kun kone perjantaina meni selleen vähän suurempaan lukkoon (laittoi viansietotilaan mikä helvetti se sitten onkaan- pääasia että netti ei toiminut!) oikeasti aloin maalaamaan kauhukuvia siitä miten netti katoaa kokonaan ja sitten en pääse sinne ja.... no kahden tunnin jälkeen se taas toimi ja helpotus oli valtava.
"Ei minulla ole ongelmia netin käyttöni kanssa mutta...."

Olin parissa leffassa, Da Vinci koodia ja Match Pointia katsomassa. Molemmat ihan ok pätkiä, mutta pian sai taas hakata päätä seinään kun netissä joku puolusteli Brownin kirjan teoriaa käytännössä sanoin "no kun siinä kirjassakin sanottiin...". Heh, taas ajautui puhe nettiin. Match Pointia menin katsomaan kun isä tuli käymään ruokakassin kanssa ja kyselemällä sai selville etten ole tehnyt yhtään mitään pitkään aikaan. Niinpä hän sanoi että jos hän nostaa minulle kaksikymppiä niin pääsen ulos (rahat loppu...), kun on lauantain. Isä on kyllä niin kultainen(vaikka tottakai piti pari kertaa vastustella rahan vastaanottamista). Kerrankin kävi sellainen ihme että käytännössä ainoa leffa mikä kiinnosti minua niistä jotka pyörii oli halvin, 4 e:llä pääsi sisään koska oli "kesäuusinta". Maailmassa kaikki ei olekaan kallista!

Olin opiskelu/kesätyökaverini synttäreillä viikko, vai oliko se kaksi sitten. Kerrankin baarissa oli hauskaa, varmaan paljolti siksi että olimme vain pari tuntia ja sellaisella puolella jossa soitettiin siedettävää musiikkia. Löysin uudestaan Nirvanan "Rape me" piisin. Pitää hommata se jostain (laillisesti, kun pikku moralisti minussa paheksuu netistä imuttamista, vaikka itse polttamista harrastankin). Ja Madden La Isla Bonita tuli kasaripuolella HETI kun pyysin sitä, siis seuraavana piisinä. Excellent. Kotiinkin pääsi vielä viimeisellä bussilla, eikä tarvinnut kävellä. Muistan puoliksi valuneeni penkiltä lattialle, eli olin kyllä aika humalassa...ja kun avasin netin en kyllä pystynyt keskittymään mihinkään vaan jouduin tarkistamaan ainakin 5 kertaa että olin kirjoittanut oikein. Aamulla sitten katselin niitä *I'm so drunk* viestejä selleen että kaikki varmasti kiittävät tiedosta...

Söin jokin aika sitten Hesen kerroshampurilaisen, kun olen vasta kerran tänä vuonna syönyt lihaa ja Hesen hampurilainen oli listallani seuraavana(seuraavana varmaan broilerpyörykät). Mahani oli kipeä seuraavat 2 päivää. Ei se nyt selleen varsinaisesti sattunut, mutta tuntui selkeästi. Pitäisi oikeasti tehdä päätös johonkin suuntaan, pienentää lihansyöntiväliä tai lopettaa ihan kokonaan.

Nightwish. Bändi on aina ollut minulle vähän sellaista huumorimusiikkia kun se on niin kasari ja minusta Tarja T. ei edes ole mikään loistava laulava, itse asiassa hieman ärsyttävä ääni ja suomiääntämys on aina pistänyt korvaani. Kuitenkin lainasin kirjastosta uusimman, Oncen ja huomasin pitäväni siitä, lähinnä elämää suurempien orkesteriosuuksien ja kuorolaulukohtien takia. Tuomas Holopaisen mopo on kyllä karannut käsistä suurudenhulluudessaan, mutta mahtipontisuus ei ole koskaan ole ollut minulle mikään kirosana, joten taputin vaan innolla käsiäni (kuvainnollisesti) jousien ja torvien sinfonialle. Tuo päivän piisi on suosikkini 10minuuttia, ainakin 8 osaa ja lopussa komeaa ja tarttuvaa kuorolaulantaa. Tarjakaan ei ärsytä.